Online Kleurlenzen Bestellen

Gekleurdelenzen.nl biedt een zeer ruim assortiment gekleurde lenzen aan. Wij hebben verschillende soorten kleurlenzen in ons assortiment. Bent u op zoek naar een set blauwe kleurlenzen? Of wilt u juist bruine ogen? Bestel eenvoudig uw kleurlenzen via Gekleurdelenzen.nl.

Groot assortiment kleurlenzen

U vindt in ons assortiment alleen kleurlenzen van hoge kwaliteit. Onze gekleurde lenzen hebben een perfecte pasvorm en hebben hierdoor een goed draagcomfort. Hieronder ziet u welke kleurlenzen wij onder andere in ons assortiment hebben:

Wilt u voortaan eenvoudig online kleurlenzen bestellen? Bestel deze dan via Gekleurdelenzen.nl.

Voor ieder oog een geschikte lens

Naast feestlenzen hebben wij verschillende gekleurde maandlenzen in ons assortiment. De meest verkochte gekleurde maandlenzen zijn de Freshlook ColorBlends. De ColorBlends zijn maandlenzen die zorgen voor een zachte kleurverandering van het oog. Deze maandlenzen kunnen 30 dagen gedragen worden. Wel is het belangrijk dat u deze lenzen aan het einde van de dag goed reinigt en bewaart in een daarvoor bestemd lenzenbakje. Bent u benieuwd welke kleuren er verkrijgbaar zijn van de Freshlook ColorBlends? Bekijk hier ons volledige aanbod. De Freshlook ColorBlends zijn verkrijgbaar met en zonder sterkte.

Gekleurde daglenzen

Voor diegene die graag iedere dag een nieuwe en frisse lens wil, zijn er de Freshlook ColorBlends One-Day lenzen. Dit zijn kleurlenzen die zorgen voor een zachte kleurverandering. Deze gekleurde lenzen kunnen één dag gedragen worden en gooit u aan het einde van de dag gewoon weg. Hierdoor is het reinigen van niet meer nodig en heeft u iedere keer weer een comfortabel gevoel. Wilt u gekleurde daglenzen bestellen? Via Gekleurdelenzen.nl kunt u eenvoudig online gekleurde lenzen bestellen.

Advies gekleurde lenzen bestellen

Heeft u vragen over gekleurde contactlenzen? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kan Gekleurdelenzen.nl op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088-112 05 60. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op klantenservice@ombits.nl deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.