Kleurlenzen

Wij hebben alleen gekleurde lenzen van hoge kwaliteit. Hierdoor zitten onze lenzen altijd comfortabel en bent u verzekerd van het beste resultaat. Wilt u uw oogkleur op een subtiele wijze veranderen? Of wilt u een paar opvallende lenzen voor een feestje? Bestel uw favoriete kleurlenzen online via Gekleurdelenzen.nl.

Kleurlenzen op sterkte

Bij Gekleurdelenzen.nl heeft u een uitgebreid assortiment aan kleurlenzen. Naast kleurlenzen zonder sterkte hebben wij ook lenzen op sterkte. Wanneer u normaal een bril draagt en dan kleurlenzen in doet zal het effect minder zichtbaar zijn. Als u uw bril vervangt voor kleurlenzen op sterkte zullen uw ogen meer spreken en zal de kleur van de lenzen goed zichtbaar zijn. De kleurlenzen uit ons assortiment zijn te bestellen met de reguliere sterktes. Of u nu lenzen zoekt met een sterkte van +2 of -1.75, bij ons kunt u ze eenvoudig online bestellen.

Uitgebreid assortiment kleurlenzen

Gekleurde lenzen op sterkte? Partylenzen of kleurlenzen zonder sterkte? Gekleurdelenzen.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod gekleurde lenzen. Hieronder ziet u welke lenzen wij onder andere aanbieden:

Wilt u een van de bovenstaande lenzen bestellen? Bestel deze dan gemakkelijk via Gekleurdelenzen.nl.

Onderhoud kleurlenzen

Ook bij gekleurde lenzen is het onderhoud van groot belang. Wanneer u maand of jaarlenzen heeft is het belangrijk dat u de lenzen na het dragen goed reinigt. Door de lenzen voorzichtig schoon te maken met lenzenvloeistof en de contactlenzen te bewaren in een daarvoor bestemd lenzenbakje bent u er van verzekerd dat de lenzen in een optimale conditie blijven.

Bekijk hier meer informatie over het gebruik en de reiniging van gekleurde lenzen.

Heeft u vragen over gekleurde contactlenzen? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kan Gekleurdelenzen.nl op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088-112 05 60. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op klantenservice@ombits.nl deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.