Gekleurde maandlenzen op sterkte

Wanneer u op zoek bent naar gekleurde contactlenzen op sterkte, bent u bij GekleurdeLenzen.nl aan het juiste webadres. Wij bieden namelijk een ruime keus aan gekleurde contactlenzen op sterkte. Van de Freshlook series hebben wij diverse contactlenzen in ons assortiment. De meest verrassende kleuren kunnen wij u bieden in dag- en maandlenzen.

De meest verkochte gekleurde contactlenzen zijn van de Freshlook Colorblends serie. De gekleurde contactlenzen in deze serie zijn verkrijgbaar in de sterktes -8.00 tot en met +6.00. Dit zijn maandlenzen en zoals de naam al verraad, kunnen deze 30 dagen gedragen worden. Dit kan uiteraard 30 dagen achter elkaar, maar u kunt dit ook verspreiden. Wanneer u voor dit laatste kiest, is het wel belangrijk dat u de contactlenzen op de juiste manier bewaard. Om contactlenzen correct op te bergen, heeft u goede lenzenvloeistof nodig en een schone lenshouder. Wanneer de contactlenzen in de goed afgesloten lenshouder bewaard worden op een koele donkere plaats, kunt u ze verspreid 30 maal dragen.

De Freshlook Colorblends maandlenzen zijn zachte lenzen welke zuurstof doorlatend zijn en hierdoor een hoog draagcomfort bieden. Droge en/of branderige ogen zijn met deze maandlenzen dan ook zeker weten verleden tijd!

Gekleurde contactlenzen van verschillende merken

Op onze website vindt u gekleurde contactlenzen van diverse merken en deze hebben verschillende series en types. Wij kunnen u onder andere dag-, week- en maandlenzen bieden in uiteenlopende kleuren. Voor een goed overzicht treft u hieronder een lijst van diverse merken en series voor gekleurde contactlenzen. Door simpelweg op de naam te klikken, komt u uit op de pagina van dat artikel.

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kan Gekleurdelenzen.nl op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088-112 05 60. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op klantenservice@ombits.nl deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.