Groene Lenzen

Een van de meest verkochte kleur kleurlenzen zijn de groene lenzen. Omdat groene ogen een niet veel voorkomende kleur is, wil men altijd graag groene ogen creëren. Groene ogen staan bekend om zeldzaam en bijzonder. Het is dan ook niet gek dat u graag groene ogen wilt. Gekleurdelenzen.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment groene lenzen. Groene lenzen bestellen? Bestel deze via Gekleurdelenzen.nl.

Groot assortiment groene lenzen

Wij hebben diverse groene lenzen in ons assortiment. Hieronder ziet u enkele populaire groene lenzen:

Wilt u een van deze groene lenzen bestellen voor een extra mooi effect? Bestel ze dan eenvoudig en snel via Gekleurdelenzen.nl

Zijn groene ogen echt zo zeldzaam?

Uit onderzoek blijkt dat slechts 2% van de wereldbevolking groene ogen heeft. Dit is natuurlijk een zeer laag percentage. De bruine oogkleur is daarentegen een dominantere kleur en komt veel vaker voor. Heeft u altijd eens groene ogen willen hebben en bij deze twee procent willen horen? Bestel dan een paar mooie groene lenzen via Gekleurdelenzen.nl.

Bekende artiesten met groene ogen

De groene kleur komt bijna niet voor, het is dan ook best bijzonder als iemand groene ogen heeft. Ook zijn er een paar bekende mensen met groene ogen. Hieronder ziet u welke bekende personen groene ogen hebben:

  • Lady Gaga
  • Adele
  • Tom Cruise
  • Lindsey Lohan
  • Kirsten Stewart
  • Jude Law
  • Robert Pattinson

Wilt u ook als deze sterren groene ogen? Bestel dan groene lenzen via Gekleurdelenzen.nl

Groene lenzen bestellen via Gekleurdelenzen.nl

Wilt u groene lenzen bestellen? Bestel deze eenvoudig via Gekleurdelenzen.nl. Wij hebben diverse groene lenzen in ons assortiment. De levertijd van de lenzen is per merk verschillend en ligt in de meeste gevallen tussen de 1 a 2 werkdagen.

Heeft u vragen over gekleurde contactlenzen? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kan Gekleurdelenzen.nl op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088-112 05 60. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op klantenservice@ombits.nl deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.