Goedkope Kleurlenzen

U bent opzoek naar goedkope kleurlenzen? Wij hebben een groot assortiment gekleurde contactlenzen. Wij verkopen gekleurde lenzen van Freshlook en Coopervision. We hebben zowel Gekleurde lenzen op sterkte als plano Lenzen, ook hebben wij een groot aanbod aan feestlenzen, voor als u bijvoorbeeld Halloween, Carnaval of een ander feestje heeft.

Freshlook Colorblends

Gekleurde lenzen van Freshlook bestaat uit 12 mooie kleuren contactlenzen. De contactlens is geschikt voor alle kleuren ogen en heeft een natuurlijke uitstraling dit komt door de gepatenteerde 3 in 1 kleurtechnologie . Heeft u hele donkere ogen dan kunt u het beste kiezen voor Freshlook Colors. Hieronder ziet u de verschillende goedkope kleuren lenzen.

Freshlook Colors

Gekleurde lenzen uit de Freshlook Colors serie zorgen voor een opvallende kleur verandering. De Freshlook Colors zijn ideaal voor mensen met hele donkere ogen. De gekleurde lenzen zijn zowel leverbaar met als zonder sterkte. Hieronder de kleuren lenzen uit de Freshlook Colors serie.

Expressions Coopervision

De gekleurde contactlenzen Expressions bestaat uit 6 verschillende kleurlenzen. De gekleurde contactlenzen van Coopervision Expressions zijn te krijgen met en zonder sterkte. U kunt zowel 1 stuk kopen als een set lenzen. Door een technologisch geavanceerd kleur proces wordt het een natuurlijke kleurverandering. Hieronder ziet u de verschillende kleuren lenzen.

Goedkope lenzen bestellen? Bestel nu gemakkelijk online uw gekleurde contactlenzen

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kan Gekleurdelenzen.nl op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088-112 05 60. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op klantenservice@ombits.nl deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.