Over ons

Wij zijn Klik en Bestel B.V.

Klik en Bestel is een organisatie met een groeiend aanbod aan webshops. Deze webshops, in Nederland én andere Europese landen, bieden je meer dan 30.000 van de meest uiteenlopende producten. Een greep uit het assortiment: zwembaden, gereedschap, auto-onderdelen, handtassen, tuinverlichting en haardventilatoren. Vandaag besteld is morgen in huis!

Wat doen wij?

Wij geven je graag een kijkje in onze organisatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groningen. Hier zorgen wij er dagelijks voor dat het door jou bestelde product zo snel mogelijk naar je toe komt. We pakken het product voor je in en geven het pakket aan het eind van de dag mee aan de bezorgservice. Een deel van ons assortiment hebben wij op voorraad in Groningen en in ons warehouse in Emmen, de andere producten worden direct geleverd vanuit het magazijn van onze leveranciers. De bestellingen die via onze Duitse webshops binnenkomen, worden afgehandeld door onze vestiging in Biederitz.

In Groningen zorgt onze klantenservice voor een goede afhandeling van jouw vragen en bestellingen. Onze tekstschrijvers en ons communicatieteam zorgen voor pakkende teksten op onze sites en het beheren van onze sociale mediakanalen. Daarnaast zit ook onze IT-afdeling op deze locatie. Zij ontwerpen nieuwe shops en bouwen aan onze webshopsoftware, DiamantCMS. Het aantal webshops dat wij hebben, groeit iedere dag!