Lenzen voor Carnaval

Gaat u carnaval vieren? Uw wilt lenzen bestellen voor uw Carnaval feest? Gekleurdelenzen.nl heeft een uitgebreid assortiment aan feestlenzen. party lenzen zorgen niet alleen voor dat u outfit voor carnaval compleet is maar u zult ook extra opvallen met deze mooie lenzen. Wilt u graag een top carnaval met een mooie outfit? Vergeet dan niet een paar opvallende carnaval lenzen.

Carnaval

We vieren in Nederland elk jaar weer Carnaval. We hebben 2 soorten carnaval. Het bourgondische carnaval en het Rijnlands carnaval. Bij dit jaarlijks terug kerende feest is het een traditie om geheel verkleed te gaan. Wie ziet er het mooist en opvallendst uit. iedereen is er altijd weer optijd mee bezig om een mooie outfit te en te ontwerpen. U kunt u outfit compleet maken met mooie lenzen voor u carnaval feest. Welke carnaval lenzen wilt u graag? Hieronder ziet u een kleine overzicht met de meest verkochten lenzen voor carnaval.

Bekijk hier ons volledige overzicht carnaval lenzen

Carnaval lenzen verzorgen

De carnaval lenzen zult u niet dagelijks dragen, maar het is wel van groot belang om deze goed te verzorgen. De carnaval lenzen zijn natuurlijk plano, dit betekend zonder sterkte en kunnen 30 keer gedragen worden. Mits deze goed bewaard worden en goed gereinigd worden. U dient de lenzen goed te bewaren in een lenzenhouder met lenzenvloeistof.

Heeft u vragen over gekleurde contactlenzen? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kan Gekleurdelenzen.nl op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088-112 05 60. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op klantenservice@ombits.nl deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.