Wilt u graag eens een totaal andere oogkleur ervaren? Dan vindt u in de Freshlook Colors serie precies wat u zoekt. Deze kleur contactlenzen zorgen voor een intensieve en duidelijke kleurverandering, waardoor uw eigen oogkleur helemaal op de achtergrond treed en niet meer zichtbaar is. Dit is dan ook precies waar deze kleurlens zich onderscheidt van andere kleurlenzen die doorgaans een zachtere kleurovergang kennen.

Freshlook Colors met en zonder sterkte

De kleurlenzen van Freshlook Colors kunnen zowel met als zonder sterkte besteld worden. Lenzen zonder sterkte worden ‘plan’ of ‘plano’ genoemd en wat sterkte betreft hebben de Freshlook colors lenzen een bereik van -8.00 tot en met +6.00. Door de materiaalkeuze voor deze lens met een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid is het een prettige lens om te dragen. Geïrriteerde ogen zullen dan ook zeker tot het verleden behoren.

De volgende kleuren kunnen besteld worden:

Freshlook Colors gaan dragen

Doordat de maandlenzen van Freshlook Colors in hoge mate zuurstof doorlatend zijn, kunt u deze op dagelijkse basis dragen. De kans op irritaties of uitgedroogde ogen is nihil.

Wanneer u voor het eerst contactlenzen gaat dragen, is het wel aangeraden om uw ogen eerst te laten wennen aan de lenzen. Hoe kunt u dit het beste doen? Wij raden aan om twee dagen achter elkaar de contactlenzen maximaal een uur te dragen. Gaat dit goed? Probeert u dan twee dagen achter elkaar de lenzen vijf uur achter elkaar te dragen. Wanneer dit ook goed gaat kunt u de lenzen gewoon gedurende uw dag de lenzen dragen.

Met gemak online uw lenzen bestellen? Bestel nu uw gekleurde lenzen op Gekleurdelenzen.nl

Door ons ruime assortiment kunt u bij GekleurdeLenzen.nl gemakkelijk slagen. Dag-, week- en maandlenzen, bij ons vindt u een divers aanbod en kunt u makkelijk uw bestelling plaatsen. Naast de ‘gewone’ kleurlenzen vindt u bij ons ook allerlei verschillende feestlenzen. Deze zijn perfect om goed voor de dag te komen tijdens Halloween, Carnaval of elk ander themafeest.

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kan Gekleurdelenzen.nl op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088-112 05 60. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op klantenservice@ombits.nl deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.