Lenzen bestellen

U bent opzoek naar nieuwe gekleurde lenzen? Dan hebben wij op Gekleurdelenzen.nl een groot aanbod met gekleurde lenzen. Wij verkopen lenzen van Freshlook en Coopervision. Zo kunt u gemakkelijk bij Gekleurdelenzen.nl uw lenzen bestellen. U kunt met de gekleurde lenzen uw eigen oogkleur versterken, maar wilt u graag eens wat anders proberen dan hebben wij verschillende kleuren voor een natuurlijke of een sterke kleurverandering. Voor ieder wat wil. Wacht niet langer en ga nu uw lenzen bestellen bij Gekleurdelenzen.nl

Freshlook

Wij hebben een groot aanbod gekleurde lenzen van het merk Freshlook. U kunt u Freshlook lenzen bestellen op Gekleurdelenzen.nl. We hebben verschillende gekleurde lenzen van Freshlook o.a. de Air Optix Colors een mooie gekleurde lens om uw oogkleur te veranderen of accentueren. De Freshlook Colors zijn geschikt voor een intensieve en opvallende kleurverandering. Freshlook Colorblends zijn mooie gekleurde lenzen voor een subtiele en natuurlijke kleurverandering. Voor diegene die graag hun lichte oogkleur willen versterken kunnen de Freshlook dimensions uitproberen. Mocht u de lenzen bestellen op werkdagen voor 11 uur, dan hebben wij een snelle levering, u hoeft geen weken te wachten op de door uw bestelde lenzen.

Coopervision

De gekleurde lenzen van coopervision zijn de Expressions deze serie bestaat uit 6 gekleurde contactlenzen. De lenzen geven een natuurlijke kleurverandering en u kunt de lenzen bestellen per stuk en per set. Het is belangrijk om alle lenzen zorgvuldig te verzorgen, zo blijven de lenzen beter van kwaliteit en krijgt u geen last van rode of prikkelende ogen. Hiervoor kunt u lenzenvloeistof gebruiken en een goed afsluitbare lenshouder.

Heeft u vragen over gekleurde contactlenzen? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kan Gekleurdelenzen.nl op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088-112 05 60. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op klantenservice@ombits.nl deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.