Kleurlenzen op sterkte Bestellen

Wanneer u een bril draagt en hieronder kleurlenzen zal het effect minder sterk zijn dan wanneer u geen bril draagt. Gelukkig is hier tegenwoordig een oplossing voor. De kleurlenzen op sterkte zorgen ervoor dat u vanaf nu ook kleurlenzen kunt dragen zonder bril. Wilt u kleurlenzen op sterkte bestellen? Bestel deze dan via Gekleurdelenzen.nl.

Groot assortiment kleurlenzen op sterkte

Gekleurdelenzen.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende soorten gekleurde lenzen. Of u nou op zoek bent naar een donkere kleur lenzen of juist kleurlenzen met een lichte tint, bij ons vindt u het juiste paar lenzen.

Hieronder ziet u welke kleurlenzen op sterkte wij onder andere in ons assortiment hebben:

Wilt u een van de bovenstaande kleurlenzen op sterkte bestellen? Bestel deze dan eenvoudig via Gekleurdelenzen.nl.

Onderhoud kleurlenzen op sterkte

De kleurlenzen op sterkte in ons assortiment zijn verkrijgbaar in maand- en daglenzen. De daglenzen hoeft u natuurlijk niet te onderhouden en kunt u aan het einde van de dag gewoon weggooien. Bij de gekleurde maandlenzen is het belangrijk dat u de lenzen iedere dag na het dragen de lenzen goed reinigt. Voor het reinigen van de kleurlenzen is het de bedoeling dat u lenzenvloeistof gebruikt. Na het reinigen van de lens is het de bedoeling dat u de lenzen bewaart in een daarvoor bestemd lenzenbakje.

Kleurlenzen op sterkte via Gekleurdelenzen.nl

De kleurlenzen op sterkte uit ons assortiment worden direct bij leverancier besteld. In de meeste gevallen hebben de lenzen een levertijd van 2 a 3 werkdagen. Zodra wij de lenzen binnen hebben zullen deze dezelfde dag nog verstuurd worden.

Heeft u vragen over gekleurde contactlenzen? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kan Gekleurdelenzen.nl op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088-112 05 60. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op klantenservice@ombits.nl deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.