Kleurlenzen Freshlook Colorblends

Maandlenzen van hoge kwaliteit, dat zijn de gekleurde contactlenzen van Freshlook Colorblends. De Freshlook Colorblends lenzen zijn luchtdoorlatend en hierdoor behoren geïrriteerde en/of droge ogen tot het verleden. U zult tijdens het dragen van deze lenzen een subtiele en natuurlijke kleurverandering waarnemen, door de gepatenteerde 3-in-1 technologie.

Wilt u een keer voor een andere look gaan of uw eigen oogkleur versterken? U zult zeker slagen met een kleur uit de Freshlook Colorblends collectie.

Freshlook Colorblends lenzen met of zonder sterkte online bestellen?

De maandlenzen van de Freshlook Colorblends zijn bij ons zowel met als zonder sterkte te bestellen. Contactlenzen zonder sterkte worden ook wel plano of plan lenzen genoemd. Één set lenzen bestaat uit twee lenzen en per bestelde set kunt u één sterkte doorgeven. Wanneer u verschillende sterktes heeft voor uw linker- en rechteroog, kunt u voor elk oog een aparte set lenzen bestellen. Op die manier heeft u toch de juiste sterktes voor uw ogen.

Freshlook Colors

Wanneer u donkere ogen heeft en u graag eens een lichtere kleur wilt proberen, raden wij u aan de gekleurde contactlenzen uit de Freshlook Colors serie te proberen. Bij de ontwikkeling van deze contactlenzen is namelijk rekening gehouden met de donkere oogkleuren. De contactlenzen uit de Freshlook Colors serie zorgen dan ook voor een vrij intensieve en opvallende kleurverandering. Ideaal voor iedereen met donkere ogen en een wens om eens met andere kleur kijkers de wereld te bewonderen.

De Freshlook Colors contactlenzen zijn, net als de Freshlook Colorblends contactlenzen, met en zonder sterkte te bestellen bij ons op Gekleurdelenzen.nl

Heeft u vragen over gekleurde contactlenzen? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kan Gekleurdelenzen.nl op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088-112 05 60. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op klantenservice@ombits.nl deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.