Kleurlenzen Bestellen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het online kleurlenzen bestellen? Zoek dan niet verder. Gekleurdelenzen.nl heeft een zeer breed assortiment aan verschillende soorten en kleuren kleurlenzen.

Gekleurde maandlenzen

Bent u op zoek naar gekleurde maandlenzen? Gekleurdelenzen.nl heeft een divers aanbod gekleurde maandlenzen. Wanneer u slechts een subtiele kleurverandering wilt zijn de Freshlook ColorBlends de oplossing. Deze kleurlenzen zorgen voor een zachte kleurverandering. Hierdoor zijn deze lenzen minder geschikt voor donkere ogen. Wanneer u gekleurde lenzen zoekt voor donkere ogen, kunt u het beste de Freshlook Colors bestellen. Deze gekleurde maandlens heeft een hardere kleur en zorgt voor meer kleurverandering.

De gekleurde maandlenzen van Gekleurdelenzen.nl kunnen een maand gedragen worden. Mits de lenzen op de juiste wijze worden onderhouden. Het is belangrijk dat u de lenzen bewaart in een daarvoor bestemd lenzenbakje en de lenzen schoonmaakt met lenzenvloeistof.

Wilt u gekleurde maandlenzen bestellen? Bestel deze dan eenvoudig via Gekleurdelenzen.nl.

Gekleurde daglenzen

Naast een ruim assortiment aan gekleurde maandlenzen vindt u bij ons ook gekleurde daglenzen. Het grote voordeel van deze daglenzen is dat u iedere dag weer een fris paar gekleurde lenzen heeft. Hierdoor is lenzenvloeistof overbodig en kunt u iedere keer weer van een comfortabele en frisse lens genieten. De gekleurde daglenzen uit ons assortiment zijn van het merk Freshlook en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hieronder ziet u welke kleuren er onder andere verkrijgbaar zijn:

Eenvoudig Freshlook ColorsBlends One-Day bestellen? Bestel deze online via Gekleurdelenzen.nl.

Partylenzen

Ook voor een paar te gekke partylenzen bent u bij ons aan het juiste adres. Gekleurdelenzen.nl heeft een ruim assortiment aan diverse kleuren en motieven partylenzen. Wilt u extra opvallen tijdens een feestje? Bestel dan een paar extra enge feestlenzen via Gekleurdelenzen.nl.

Advies kleurlenzen bestellen

Heeft u vragen over gekleurde contactlenzen? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kan Gekleurdelenzen.nl op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088-112 05 60. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op klantenservice@ombits.nl deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.