Ideale lenzen voor halloween

Hier kunt u uw tekst invullenHalloween zit er waar aan te komen en dit betekent dat we ons weer op de meest engste en griezeligste manier mogen gaan verkleden. Als u naar een Halloween feest gaat kunt u met de lenzen van onze Halloween collectie uw look helemaal afmaken! Wilt u de lenzen helemaal in één kleur, of met allemaal griezelige patroontjes? Met ons uitgebreide assortiment lenzen voor Halloween zit er altijd wel iets bij wat uw look helemaal af kan maken. En dit voor een zeer betaalbare prijs. Maar niet alleen voor Halloween zullen deze lenzen perfect zijn. De lenzen zijn natuurlijk ook prima geschikt voor Carnaval of een gek themafeest!

De meeste Party- of Halloweenlenzen zijn maandlenzen of jaarlenzen. Dat betekent dat u de lenzen vaker kunt dragen als u ze op de juiste manier bewaard. Hiervoor is een goede vloeistof van belang en natuurlijk ook een lenzenhouder. Ook dit kunt u online bij ons bestellen. De lenzen zijn per 2 stuks te bestellen. De maten van de Lenzen uit de Halloween collectie kunnen verschillen. Ook zijn alle lenzen van de Halloween collectie niet op sterkte. Houd hier rekening mee.

Hieronder ziet u een aantal lenzen uit de collectie:

Vragen?

Heeft u vragen over gekleurde contactlenzen? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kan Gekleurdelenzen.nl op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088-112 05 60. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op klantenservice@ombits.nl deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.