Gekleurde Lenzen Bestellen

Bij Gekleurdelenzen.nl vindt u een zeer groot aanbod van verschillende soorten gekleurde lenzen. Of u nou op zoek bent naar een kleurlens die u dagelijks kunt dragen of een feestlens? Voor iedere gelegenheid hebben wij een passend paar lenzen.

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft u altijd een comfortabele set lenzen. Bent u op zoek naar een leuke set gekleurde lenzen? Via Gekleurdelenzen.nl kan u eenvoudig gekleurde lenzen bestellen.

Feestlenzen

Ook wanneer u op zoek bent naar een set feestlenzen bent u bij Gekleurdelenzen.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten feestlenzen. Zoekt u een eng paar zombie lenzen voor een Halloween feestje? Of een set cat-eye lenzen voor een ander feestje? Bestel deze eenvoudig via Gekleurdelenzen.nl. Alle feestlenzen zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17.00 bestelt, zullen uw feestlenzen dezelfde dag nog verstuurd worden. Hierdoor heeft u ze de volgende dag in huis.

Hieronder ziet u een overzicht van onze categorieën feestlenzen:

Alle feestlenzen uit ons assortiment zijn maandlenzen. Dit betekent dat u de lenzen meerdere malen kunt dragen. Wel is het belangrijk dat u de lenzen goed onderhoud. Hierdoor worden rode en geïrriteerde ogen voorkomen. Gekleurde lenzen bestellen? Bestel uw favoriete feestlenzen via Gekleurdelenzen.nl.

Gekleurde maandlenzen

Naast feestlenzen hebben wij verschillende gekleurde maandlenzen in ons assortiment. De meest verkochte gekleurde maandlenzen zijn de Freshlook ColorBlends. De ColorBlends zijn maandlenzen die zorgen voor een zachte kleurverandering van het oog. Deze maandlenzen kunnen 30 dagen gedragen worden. Wel is het belangrijk dat u deze lenzen aan het einde van de dag goed reinigt en bewaart in een daarvoor bestemd lenzenbakje. Bent u benieuwd welke kleuren er verkrijgbaar zijn van de Freshlook ColorBlends? Bekijk hier ons volledige aanbod. De Freshlook ColorBlends zijn verkrijgbaar met en zonder sterkte.

Gekleurde daglenzen

Voor diegene die graag iedere dag een nieuwe en frisse lens wil, zijn er de Freshlook ColorBlends One-Day lenzen. Dit zijn kleurlenzen die zorgen voor een zachte kleurverandering. Deze gekleurde lenzen kunnen één dag gedragen worden en gooit u aan het einde van de dag gewoon weg. Hierdoor is het reinigen van niet meer nodig en heeft u iedere keer weer een comfortabel gevoel. Wilt u gekleurde daglenzen bestellen? Via Gekleurdelenzen.nl kunt u eenvoudig online gekleurde lenzen bestellen.

Advies gekleurde lenzen bestellen

Heeft u vragen over gekleurde contactlenzen? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kan Gekleurdelenzen.nl op werkdagen bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088-112 05 60. U kan ons ook altijd een e-mail sturen op klantenservice@ombits.nl deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.