Betaalmethoden

Op deze pagina tref je een overzicht van de verschillende betaalmethodes waarmee je de betaling van je bestelling kunt voldoen. Wij versturen je bestelling pas wanneer de betaling bij ons binnen is en om die reden is de verzending dus afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

Betalingen direct verwerkt

Indien je kiest voor een betaalmethode welke direct verwerkt wordt, kunnen wij je bestelling direct verzenden binnen de door ons genoemde levertijden. De betaalmethodes waarmee je betaling direct verwerkt zijn vindt hier:

iDEAL

Kies je voor een betaling via iDEAL, dan kom je voor de afhandeling van je betaling terecht in de vertrouwde en beveiligde omgeving van je eigen bank. iDEAL betalingen zijn zogeheten ‘realtime’ betalingen en worden direct verwerkt. Door voor deze betaaloptie te kiezen, kunnen wij dan ook direct overgaan tot verzending van je bestelling.

PayPal

Je kunt bij ons ook kiezen voor betaalmethode PayPal. De betaling wordt direct verwerkt door PayPal.

Vooruitbetalen per bank

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf de betaling van je bestelling in orde te maken. Wanneer je voor deze betaalmethode kiest, ontvang je per mail een omschrijving om de betaling in orde te maken. Wij gaan pas over tot het verzenden van uw bestelling wanneer de betaling is bijgeschreven op onze rekening.

  • NL60ABNA0424204924
  • Ombits

Bancontact/Mister Cash

Om ook onze Belgische klanten de mogelijkheid te bieden een bestelling spoedig af te ronden, bieden wij de betaalmogelijkheid Bancontact/Mister Cash. De betalingen gedaan via Mister Cash zijn gegarandeerd en daardoor kunnen wij de bestelling direct bevestigen.