Freshlook One-Day lenzen

Wilt u dagelijks van oogkleur wisselen? Dan zijn de Freshlook One Day gekleurde lenzen ideaal. Met Freshlook One Day start u iedere dag met een frisse lens. Ook biedt Freshlook One Day de ideale uitkomst wanneer u minder ervaren bent met het dragen van kleurlenzen en dit eens wilt uitproberen. Het dagelijks wisselen van de lenzen voorkomt slijtage, en garandeert een optimale hygiëne. Draagt u lenzen met een sterkte? De Freshlook One Day lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes.

Kleurverandering

Omdat elk oog uniek is, zal de kleurverandering per oog verschillen. Door middel van de 3-in-1 kleurtechnologie wordt een subtiel en natuurlijk effect gecreëerd. De verschillende onderdelen in de lens hebben ieder een andere functie. De buitenste ring van de lens definieert de vorm van uw oog, de primaire kleur in het midden van de lens verandert de oogkleur en de binnenste ring verheldert en geeft diepte aan uw oog. De lenzen van Freshlook zijn geschikt voor zowel lichte als donkere oogkleuren. Ervaar iedere dag een geweldige natuurlijke uitstraling.

Comfort

Met Freshlook One Day gekleurde lenzen bent u verzekerd van maximaal comfort. De Freshlook One Day kleurlenzen zijn zachte disposable lenzen, bevatten UV-bescherming en hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Behalve het veranderen van uw oogkleur, kunnen de lenzen uw zichtafwijking ook corrigeren. De lenzen zijn beschikbaar in verschillende sterktes. Zie er fantastisch uit bij elke gelegenheid. De LightStream Technologie zorgt voor een hoge optische kwaliteit.

Lees meer