Freshlook Dimensions

Wilt u graag een uw lichte oogkleur versterken? De Freshlook Dimensions kleurlenzen zijn speciaal ontwikkeld voor lichte ogen en zorgen voor een prachtig glinsterend en helder effect. Kies uit de Freshlook Dimensions Caribbean Aqua, Pacific Blue of Sea Green. Met Freshlook Dimensions straalt u 30 dagen lang!

Kleurverandering

Met de Freshlook Dimensions geeft u uw ogen een subtiele en frisse kleurverandering. De natuurlijke kleur van uw ogen wordt verdiept en versterkt. Zo lijken uw ogen prachtig helder blauw of groen. De gekleurde lenzen zijn geschikt voor iedereen met lichte ogen, van licht blauw tot licht bruin.

Comfort

Met Freshlook Dimensions gekleurde lenzen bent u verzekerd van maximaal comfort. De Freshlook Dimensions kleurlenzen zijn zachte disposable lenzen, bevatten UV-bescherming en hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Behalve het veranderen van uw oogkleur, kunnen de lenzen uw zichtafwijking ook corrigeren. De lenzen zijn beschikbaar in verschillende sterktes. Zie er fantastisch uit bij elke gelegenheid.

Verzorging

Een lens die niet goed gereinigd is, heeft een verslechterde optische kwaliteit en een verminderd draagcomfort. Wanneer u uw lenzen niet goed reinigt, loopt u een vergroot risico op een infectie of oogontsteking. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken en te desinfecteren met lenzenvloeistof, om ze vervolgens in een lenzenhouder op te bergen. Kijk hiervoor bij onze verzorgingsproducten

Lees meer