Freshlook Colors

Met de Freshlook Colors gekleurde lenzen zorgt u voor een dagelijks sprekende uitstraling of een compleet andere look tijdens een avondje uit. De gekleurde lenzen van Freshlook Colors geven u uw ogen een opvallende kleurverandering. De kleurlenzen zijn ideaal voor mensen met donkerdere ogen. De lenzen zijn beschikbare in 6 prachtige kleuren: Green, Blue, Sapphire Blue, Violet, Hazel en Grey. Voor een oogverblindend resultaat!

Comfort

Met Freshlook Colors gekleurde lenzen bent u verzekerd van maximaal comfort. De Freshlook Colors kleurlenzen zijn zachte disposable lenzen, bevatten UV-bescherming en hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Behalve het veranderen van uw oogkleur, kunnen de lenzen uw zichtafwijking ook corrigeren. De lenzen zijn beschikbaar in verschillende sterktes. Zie er fantastisch uit bij elke gelegenheid.

Kleurverandering

Zelfs wanneer u donkere ogen heeft, zal u met de de Freshlook Colors 3-in-1 kleurtechnologie een geweldige, natuurlijke kleurverandering ervaren. Deze technologie deelt de lens op in drie verschillende lagen. De buitenste ring definieert het oog, de primaire kleur in het midden zorgt voor een natuurlijke kleurverandering en de binnenste ring verheldert en zorgt voor diepte. Op deze manier wordt het mooiste effect gecreëerd. Omdat elk oog uniek is, zal de kleurverandering per oog verschillen.

Verzorging

Een lens die niet goed gereinigd is, heeft een verslechterde optische kwaliteit en een verminderd draagcomfort. Wanneer u uw lenzen niet goed reinigt, loopt u een vergroot risico op een infectie of oogontsteking. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken en te desinfecteren met lenzenvloeistof, om ze vervolgens in een lenzenhouder op te bergen. Kijk hiervoor bij onze verzorgingsproducten

Lees meer