Freshlook Colorblends

De Freshlook Colorblends collectie bevat een grote variatie aan gekleurde contactlenzen die de kleur van uw ogen op subtiele wijze versterkt of juist verandert. De 3-in-1 kleurtechnologie mengt de kleur van de lens met uw eigen oogkleur, waardoor een uitermate natuurlijk effect wordt gecreëerd. De Freshlook Colorblends gekleurde lenzen zijn geschikt voor vrijwel iedere oogkleur. Draagt u lenzen met sterkte? Geen enkel probleem. De gekleurde lenzen van Freshlook Colorblends zijn te verkrijgen met diverse sterktes. Geef uw ogen een natuurlijke, maar toch opvallende kleurverandering met de Freshlook Colorblends collectie.

Comfortabel

Het is belangrijk dat gekleurde lenzen uw ogen niet irriteren en comfortabel aanvoelen. De Freshlook Colorblends collectie heeft daarom een hoog watergehalte (van wel 55%) en zuurstofdoorlaatbaarheid. De gekleurde lenzen zitten hierdoor de hele dag comfortabel en geïrriteerde ogen worden op deze manier voorkomen. Daarnaast beschermen de lenzen van de Freshlook Colorblends collectie uw ogen tegen UV-straling, door het UV-filter die deze lenzen bevatten. De lenzen zijn een maand lang te dragen, mits deze goed onderhouden worden met een lenzenvloeistof.

Kleurverandering

De Freshlook Colorblends collectie bestaat uit lenzen die geschikt zijn voor zowel lichte als donkere oogkleuren. Het uiteindelijke resultaat kan echter per oog afwijken, omdat ieder oog uniek is. De kleuring van de Freshlook Colorblends lenzen is afhankelijk van diverse factoren zoals uw oogkleur, lichtomstandigheden en zelfs de kleur van uw outfit kan invloed hebben op de kleurverandering van de lenzen. Kiest u voor de Amethyst, Blue, Brilliant Blue, Brown, Gray, Hazel lenzen? Of liever een andere kleur? Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Lees meer