Air Optix Colors

Combineer schoonheid met comfort. Accentueer uw look met de Air Optix Colors gekleurde lenzen. Leuk voor dagelijks gebruik of voor een avondje uit. Met de gekleurde lenzen van Air Optix wordt uw eigen schoonheid nog meer versterkt en creëert u een adembenemende uitstraling. De gekleurde lenzen zijn comfortabel gedurende de hele draagperiode. Ga voor een subtiele kleur verandering met de Air Optix Colors Blue, Green, Gray of Brown. Liever een opvallende kleur? Dan zijn de volgende kleuren iets voor u: Air Optix Colors Honey, Briljant Blue.

Kleurverandering en comfort

De Air Optix Colors gekleurde lenzen zijn ontworpen met de 3-in-1 kleurtechnologie. De buitenring van de lens definieert het oog, de primaire kleur verandert de oogkleur en de binnenring verheldert en geeft diepte. De lenzen hebben een uniek glad oppervlak en een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, voor optimaal comfort. Hierdoor heeft u witte, gezond uitziende ogen. De Air Optix Colors lenzen beschikken over unieke plasma oppervlaktetechnologie. Deze technologie zorgt voor constante comfort, de hele dag door. De SmartShield® Technology helpt uw oog beschermen tegen irritatie. Daarnaast laten de lenzen vijf keer zoveel zuurstof door als normale contactlenzen wat zorgt voor mooie, gezonde witte ogen. Zo ziet u er op uw best uit en voelt u zich ook zo!

Behalve het veranderen van uw oogkleur, kunnen de lenzen uw zichtafwijking ook corrigeren. De lenzen zijn beschikbaar in verschillende sterktes. Zo ziet u er fantastisch uit bij elke gelegenheid.

Verzorging

Een lens die niet goed gereinigd is, heeft een verslechterde optische kwaliteit en een verminderd draagcomfort. Wanneer u uw lenzen niet goed reinigt, loopt u een vergroot risico op een infectie of oogontsteking. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken en te desinfecteren met lenzenvloeistof, om ze vervolgens in een lenzenhouder op te bergen. Kijk hiervoor bij onze verzorgingsproducten

Lees meer