Freshlook subcategorieën:

Geef uw eigen natuurlijke schoonheid een boost. Met de Freshlook collectie kunt u uw ogen op een subtiele en natuurlijke of juist opvallende wijze veranderen van kleur. Zelfs als uw zicht perfect is, kunt u met de Freshlook lenzen een frisse en nieuwe 'ik' ervaren. De gekleurde lenzen van Freshlook bieden u comfort van dag 1 tot en met dag 30. De lenzen hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, waardoor uw ogen er gezond uit zien en uw oogwit mooi wit blijft. De 3-in-1 kleurtechnologie geeft uw ogen een natuurlijke kleurverandering.

Comfortabel

Comfortabiliteit staat bij het dragen van lenzen natuurlijk voorop. Om ervoor te zorgen dat uw ogen niet gaan irriteren van de lenzen, bevatten de lenzen van Freshlook een hoog watergehalte. Hierdoor kunt u de gekleurde lenzen de gehele dag comfortabel dragen en zullen uw ogen niet irriteren. Ook worden uw ogen met de Freshlook lenzen beschermd tegen UV-straling door het geïntegreerde UV-filter.

Het gebruik

De Freshlook lenzen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. 's Nachts dient u de lenzen uit te doen. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken, te desinfecteren en op te bergen. Zorg altijd dat uw lenzen goed onderhouden worden. De lenzen zijn een maand lang te dragen, mits deze goed onderhouden worden met een lenzenvloeistof.

Kleurverandering en de lens

De verschillende onderdelen in de lens hebben ieder een andere functie. De buitenste ring van de lens definieert de vorm van uw oog, de primaire kleur in het midden van de lens verandert de oogkleur en de binnenste ring verheldert en geeft diepte aan uw oog. De lenzen van Freshlook zijn geschikt voor zowel lichte als donkere oogkleuren. Ieder oog is uniek, waardoor het uiteindelijke resultaat per oog kan afwijken. De kleuring van de Freshlook Colorblends lenzen is afhankelijk van diverse factoren zoals uw oogkleur en lichtomstandigheden. Zelfs de kleur van uw outfit kan invloed hebben op de kleurverandering van de lenzen.

Verzorging

Een lens die niet goed gereinigd is, heeft een verslechterde optische kwaliteit en een verminderd draagcomfort. Wanneer u uw lenzen niet goed reinigt, loopt u een vergroot risico op een infectie of oogontsteking. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken en te desinfecteren met lenzenvloeistof, om ze vervolgens in een lenzenhouder op te bergen. Kijk hiervoor bij onze verzorgingsproducten

Over Freshlook

Freshlook heeft verschillende typen lenzen. Zo zijn de lenzen uit de Freshlook Colorblends collectie geschikt voor een natuurlijke en subtiele kleurverandering. De Freshlook Colors lenzen geven uw oog een meer opvallende kleurverandering. Wilt u het liefst uw eigen oogkleur behouden, maar dan met nét iets extra's? De lenzen uit de Freshlook Dimensions geven uw ogen een meer heldere look. Kijk snel of er voor u wat bij zit!

Lees meer