Freshlook Beauty Pack

Combineer en geniet van scherpe prijzen met de Freshlook Beauty Pack. Wij begrijpen dat u meerdere sets lenzen wilt bestellen. Misschien wilt u verschillende lenzen in verschillende kleuren of wilt u lenzen op voorraad hebben, voor als u na een maand weer toe bent aan nieuwe lenzen. Daarom hebben wij de Freshlook Beauty Packs. Deze Beauty Packs bestaan uit 4 paar lenzen. Zo geniet u keer op keer van een nieuwe look!

Wat zit er in een Freshlook Beauty Pack?

In de Freshlook Beauty Pack zitten drie paar lenzen. U kunt hierbij zelf drie verschillende (of dezelfde) kleuren kiezen. Wanneer u een Beauty Pack met kleurlenzen op sterkte wilt bestellen, is dit mogelijk. U kunt voor beide ogen uw sterkte doorgeven. U heeft de keuze uit 21 levendige kleuren. Heeft u geen sterkte? Dan kunt u bij de Beauty Pack zonder sterkte ook drie paar kleurlenzen uitzoeken. U kunt dan kiezen uit vier verschillende kleuren. Beide Beauty Pack's worden geleverd met gratis lenshouder. Versterk uw natuurlijke schoonheid met de gekleurde lenzen en geniet van een compleet nieuwe uitstraling.

Verzorging 

Een lens die niet goed gereinigd is, heeft een verslechterde optische kwaliteit en een verminderd draagcomfort. Wanneer u uw lenzen niet goed reinigt, loopt u een vergroot risico op een infectie of oogontsteking. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken en te desinfecteren met lenzenvloeistof, om ze vervolgens in een lenzenhouder op te bergen. Kijk hiervoor bij onze verzorgingsproducten. 

Lees meer