FreshGo Tone

De FreshGo Tone gekleurde lenzen zorgen voor een unieke en opvallende oogopslag. De kleurentechnologie van de FreshGo Tone kleurenlenzen zorgen voor een intensieve kleurverandering. FreshGo Tone kleurlenzen zijn verkrijgbaar in 6 prachtige kleuren: Sapphire, Green, Blue, Hazel, Gray en Violet. Voor een oogverblindend resultaat.

Wist u dat ieder oog uniek is? Hierdoor kan de uiteindelijke kleur enigszins afwijken van de door ons getoonde afbeelding.

Comfort

Met FreshGo Tone gekleurde lenzen bent u verzekerd van maximaal comfort. De FreshGo Tone kleurlenzen zijn zachte disposable lenzen. Hierdoor zijn ze erg comfortabel om te dragen. De FreshGo Tone lenzen zijn zonder sterkte. Met de FreshGo Tone kleurlenzen ziet u er stralend uit bij elke gelegenheid.

Verzorging

De FreshGo Tone kleurlenzen zijn maandlenzen. U kunt ze 30 dagen gebruiken. Een lens die niet goed gereinigd is, heeft een verslechterde optische kwaliteit en een verminderd draagcomfort. Wanneer u uw lenzen niet goed reinigt, loopt u een vergroot risico op een infectie of oogontsteking. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken en te desinfecteren met lenzenvloeistof, om ze vervolgens in een lenzenhouder op te bergen. Kijk voor deze producten bij onze verzorgingsproducten.

Lees meer