FreshGo Hidrocor

De FreshGo Hidrocor gekleurde lenzen maken van uw ogen echte eyecatchers. Deze kleurlenzen veranderen uw ogen subtiel van kleur en zetten uw eigen oogkleur meer aan. Dit zorgt voor een natuurlijke look. De kleurlenzen uit de FreshGo Hidrocor serie kunt u overal dragen door de subtiele kleurverandering. FreshGo Hidrocor kleurlenzen zijn verkrijgbaar in 12 prachtige kleuren: Amber, Marine, Ice Gray, Ochre, Azul, Mel, Verde, Quartz, Crystal, Emerald, Topaz en Graphite.

Wist u dat ieder oog uniek is? Hierdoor kan de uiteindelijke kleur tijdens het dragen van de FreshGo Hidrocor kleurlenzen enigszins afwijken van de door  ons getoonde afbeelding.

Comfort

Met FreshGo Hidrocor gekleurde lenzen bent u verzekerd van maximaal comfort. De FreshGo Hidrocor kleurlenzen zijn zachte disposable lenzen. Hierdoor zijn ze erg comfortabel om te dragen. De FreshGo Hidrocor lenzen zijn zonder sterkte. Draag de lenzen en zie er stralend uit!

Verzorging

FreshGo Hidrocor kleurlenzen zijn maandlenzen en zijn 30 dagen te gebruiken. Dit hoeven geen 30 achtereenvolgende dagen te zijn. Een lens die niet goed gereinigd is, heeft een verslechterde optische kwaliteit en een verminderd draagcomfort. Wanneer u uw lenzen niet goed reinigt, loopt u een vergroot risico op een infectie of oogontsteking. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken en te desinfecteren met lenzenvloeistof, om ze vervolgens in een lenzenhouder op te bergen. Kijk voor deze producten bij onze verzorgingsproducten.Lees meer