FreshGo subcategorieën:

Geef uw eigen natuurlijke oogkleur een boost met de FreshGo kleur lenzen. Met de FreshGo lenzen kunt u uw ogen een subtiele en natuurlijke kleurverandering geven. Zelf als uw zicht perfect is, kunt u uw zelf een nieuwe look geven. De FreshGo lenzen bieden u comfort van de eerste tot de laatste dag. U ogen zien er met de FreshGo lenzen gezond uit en uw oogwit blijft mooi wit.

Comfortable

Natuurlijk staat de comfortabiliteit bij het dragen van lenzen voorop. Om er voor te zorgen dat uw ogen niet geïrriteerd raken van de lenzen, bevatten de lenzen van FreshGo een hoog watergehalte. Door dit hoge watergehalte kunt u uw lenzen de gehele dag comfortabel dragen en raken uw ogen niet geïrriteerd.

Gebruik

De FreshGo lenzen zijn bedoelt om dagelijks te dragen. 's Nachts dient u de lenzen uit te doen. Wij raden aan de lenzen dagelijks goed te reinigen, te desinfecteren en op te bergen. Zorg altijd dat uw lenzen goed onderhouden worden. Wanneer u de lenzen goed onderhoudt, kunt  u de lenzen een maand dragen.

Verzorging

Als u de lens niet goed reinigt heeft dit gevolgen voor de kwaliteit en het draagcomfort van de lens. Mocht u de lens niet goed gereinigt hebben en wel gaat dragen, kan dit een infectie of onsteking geven. Wij raden daarom aan, de lens dagelijks te verwijderen, te reinigen en goed op te bergen. Kijk voor lenzenvloeistof bij onze verzorgingsproducten.

FreshGo

FreshGo lenzen heeft twee verschillende typen lenzen. Zo zijn de lenzen uit de Tone collectie geschikt om uw oog een opvallende kleurverandering te geven. De Hidrocor collectie geeft uw oog een naturlijke, subtiele kleurverandering. Kijk snel of er voor u een passende kleur is!

 

Lees meer