Halloween en Carnaval

Halloween en Carnaval. Met Halloween en Carnaval kan het niet griezelig en gek genoeg. Met Halloween en Carnaval kunt u eindelijk eens helemaal over de top verkleed en laten zien wat u in huis heeft. Daarom vindt u in ons assortiment een ruim aanbod aan verschillende lenzen: van spinnenweb lenzen tot aan zombie lenzen. Ook vindt u bloedspat lenzen, hypnotiserende lenzen, vuur lenzen en witte insecten lenzen. Neem snel een kijkje in het assortiment en steel de show tijdens het feest!

Comfortabel

Comfortabiliteit is een van de dingen die voorop staat bij het dragen van contactlenzen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de feestlenzen. De feestlenzen uit ons assortiment zijn allen van hoge kwaliteit. Het materiaal van de lenzen is zuurstofdoorlatend en de lenzen zijn zachte lenzen. Hierdoor heeft u de gehele dag een comfortabel gevoel en zult u geen last krijgen van rode en geïrriteerde ogen.

Verzorging

De Halloween en Carnaval lenzen kunnen, mits goed verzorgd, een langere tijd gedragen worden. Een lens die niet goed gereinigd is, heeft een verslechterde optische kwaliteit en een verminderd draagcomfort. Wanneer u uw lenzen niet goed reinigt, loopt u een vergroot risico op een infectie of oogontsteking. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken en te desinfecteren met lenzenvloeistof, om ze vervolgens in een lenzenhouder op te bergen. Kijk hiervoor bij onze verzorgingsproducten

Lees meer