Crazy lenzen

Crazy lenzen, de naam zegt het al: het kan niet gek genoeg! In deze categorie vindt u een uitgebreid overzicht van al onze Crazy Cat Eye lenzen. De Crazy Cat Eye kleurlenzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. Deze kleurlenzen worden vaak gebruikt op feestjes zoals Halloween, Carnaval of op een verkleedfeest waarbij u uzelf even heerlijk uit kunt leven. Met onze bijzondere Crazy Cat Eye lenzen bent u een echte eye-catcher op uw feest.

 

Comfortabel

Comfortabiliteit is een van de dingen die voorop staat bij het dragen van contactlenzen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de feestlenzen. De feestlenzen uit ons assortiment zijn allen van hoge kwaliteit. Het materiaal van de lenzen is zuurstofdoorlatend en de lenzen zijn zachte lenzen. Hierdoor heeft u de gehele dag een comfortabel gevoel en zult u geen last krijgen van rode en geïrriteerde ogen.

Verzorging

De Halloween en Carnaval lenzen kunnen, mits goed verzorgd, een langere tijd gedragen worden. Een lens die niet goed gereinigd is, heeft een verslechterde optische kwaliteit en een verminderd draagcomfort. Wanneer u uw lenzen niet goed reinigt, loopt u een vergroot risico op een infectie of oogontsteking. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken en te desinfecteren met lenzenvloeistof, om ze vervolgens in een lenzenhouder op te bergen. Kijk hiervoor bij onze verzorgingsproducten

Lees meer