Feestlenzen subcategorieën:

Feestlenzen voor Halloween, Carnaval of andere gelegenheid. Op zoek naar een paar griezelige lenzen? Of heeft u een ander feestje waarbij u opvallende, spectaculaire lenzen nodig heeft voor uw outfit? Dan zijn een set feestlenzen onmisbaar. Spinnenweb lenzen, cat eye lenzen of helemaal rode of witte lenzen? Niks is te gek op een verkleedfeest. Hoe gekker, hoe beter!

Over de lenzen

Comfortabiliteit is een van de dingen die voorop staat bij het dragen van contactlenzen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de feestlenzen. De feestlenzen uit ons assortiment zijn allen van hoge kwaliteit. Het materiaal van de lenzen is zuurstofdoorlatend en de lenzen zijn zachte lenzen. Hierdoor heeft u de gehele dag een comfortabel gevoel en zult u geen last krijgen van rode en geïrriteerde ogen.

Het assortiment

In ons assortiment vindt u diverse feestlenzen. Halloween/griezelfeestje? Of is het carnaval? Speciaal voor deze feestjes hebben wij halloween- en carnavallenzen. In deze categorie vindt u een grote variatie aan lenzen. Van zombie- tot aan batmanlenzen. Of gaat u voor een effen kleur als wit, zwart of rood? Tegenwoordig zijn de cat-eye lenzen ook razend populair. Deze kunt u vinden bij onze crazy lenzen. Heeft u de geschikte lenzen al gevonden?

Verzorging

Een lens die niet goed gereinigd is, heeft een verslechterde optische kwaliteit en een verminderd draagcomfort. Wanneer u uw lenzen niet goed reinigt, loopt u een vergroot risico op een infectie of oogontsteking. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken en te desinfecteren met lenzenvloeistof, om ze vervolgens in een lenzenhouder op te bergen. Kijk hiervoor bij onze verzorgingsproducten

Lees meer