Expressions Colors

Kom iedere dag stralend voor de dag met de gekleurde lenzen van Expression Colors. Met de gekleurde lenzen van Expression Colors verandert u op subtiele wijze uw natuurlijke oogkleur. Expression Colors combineert draagcomfort met uitstekend zicht, waardoor u er niet alleen goed uit ziet, maar uzelf ook goed voelt!

Kleurverandering

De Expressions Colors gekleurde lenzen worden gemaakt met behulp van een technologisch geavanceerd kleuringsproces. Dit proces zorgt ervoor dat er natuurlijke en realistische kleurverandering plaatsvinden. Zo wordt u op de juiste manier opgemerkt. De gekleurde lenzen zijn verkrijgbaar in zeven tinten. Kies uit Dark Blue, Light Blue, Aqua, Green, Grey, Hazel of Brown.

Comfort

De Expression Colors gekleurde lenzen zijn van hoge kwaliteit. De zachte lenzen bieden u uitstekend zicht en zijn verkrijgbaar met én zonder zichtcorrectie. Omdat uitdroging een veelvoorkomende klacht is onder lensdragers, maakt CoorperVision gebruik van technologieën die uitdroging voorkomen en meer draagcomfort bieden. Rode ogen en irritatie zult u niet ervaren.

Verzorging

Een lens die niet goed gereinigd is, heeft een verslechterde optische kwaliteit en een verminderd draagcomfort. Wanneer u uw lenzen niet goed reinigt, loopt u een vergroot risico op een infectie of oogontsteking. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken en te desinfecteren met lenzenvloeistof, om ze vervolgens in een lenzenhouder op te bergen. Kijk hiervoor bij onze verzorgingsproducten

Lees meer