Coopervision subcategorieën:

Zin in verandering? Overweeg kleurlenzen! Met CooperVision heeft u in een oogwenk een totaal nieuwe look. Of u nu een avondje uit gaat, een feestje heeft of leuk voor de dag wilt komen. Het geavanceerde kleurproces zorgt voor een natuurlijke en realistische kleurverandering. Bij zowel lichte als donkere ogen. Kies uit acht verschillende kleuren: blauw, aqua, topaasblauw, grijs, groen, jadegroen, hazelnoot en bruin. Zo geeft u uw uiterlijk nog nét iets extra's.

Kwaliteit

De kleurlenzen van CoorperVision zijn van hoge kwaliteit. De zachte lenzen bieden u uitstekend zicht en zijn verkrijgbaar met én zonder zichtcorrectie. Omdat uitdroging een veelvoorkomende klacht is onder lensdragers, maakt CoorperVision gebruik van technologieën die uitdroging voorkomen en meer draagcomfort bieden. Rode ogen en irritatie zult u niet ervaren. 

Het gebruik

De kleurlenzen dienen goed onderhouden te worden om de kwaliteit te behouden. Wanneer u de lenzen goed onderhoudt, kunt u de lenzen 30 dagen gebruiken. Wanneer u gaat slapen dient u de lenzen uit te doen. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken, te desinfecteren en op te bergen. Gebruik voor goed onderhoud onze lenzenvloeistof. Als u de lenzen heeft gereinigd is het belangrijk deze goed op te bergen in een lenzenhouder.

Verzorging

Een lens die niet goed gereinigd is, heeft een verslechterde optische kwaliteit en een verminderd draagcomfort. Wanneer u uw lenzen niet goed reinigt, loopt u een vergroot risico op een infectie of oogontsteking. Verwijder uw contactlenzen dagelijks om ze schoon te maken en te desinfecteren met lenzenvloeistof, om ze vervolgens in een lenzenhouder op te bergen. Kijk hiervoor bij onze verzorgingsproducten

Lees meer